Stel je vraag

Wil je meer informatie ontvangen?
Laat het ons weten!

Ontdek de kracht van ons CTO-implementatieproces

Uw sleutel tot verbeterde productvariatie!

Bij Swicontek zien we productvariatie niet als een obstakel, maar als een kans om te excelleren. Daarom hebben we ons speciale bedrijfsmodel ‘Configure-to-order’ (CTO) ontwikkeld. Met onze CTO-implementatie brengen we verschillende systemen samen in één naadloos proces. En precies dáár ligt uw voordeel!

Maar wat houdt CTO eigenlijk in?

Het “Configure-to-order” (CTO) bedrijfsmodel stelt fabrikanten in staat om op maat gemaakte producten te produceren die voldoen aan de specifieke behoeften en eisen van hun klanten. Met dit model kunt u kiezen uit een scala aan vooraf gedefinieerde opties en specificaties, zoals functies, componenten, accessoires, kleuren of maten, om een product te creëren dat perfect aansluit bij uw exacte behoeften en voorkeuren.

In tegenstelling tot de gangbare “make-to-stock” (MTS) of “engineering-to-order” (ETO) modellen, waarbij producten van tevoren worden geproduceerd en in voorraad worden gehouden óf pas worden vervaardigd nadat de bestelling is geplaatst en volledig op maat is gemaakt, produceert ons CTO-proces de producten pas nadat u uw bestelling heeft geplaatst en uw unieke configuratie heeft gespecificeerd. Dit betekent dat we voorraadkosten kunnen verlagen, afval kunnen minimaliseren en een grotere flexibiliteit en reactievermogen kunnen bieden om te voldoen aan uw specifieke eisen.

Wilt u het resultaat van ons CTO-proces zelf ervaren?

Bekijk dan onderstaande demo’s en ontdek hoe ons implementatieproces leidt tot indrukwekkende, op maat gemaakte producten die perfect passen bij uw behoeften!

You cannot copy content of this page